Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa zapiekana w szynce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 0,5 kg
szynka wędzona 10 plastrów
żółty ser starty 2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa zapiekana w szynce

Fasolę szparagową umyć, odciąć końcówki i zagotować. Następnie odcedzić i przełożyć do miski. Skropić oliwą z oliwek oraz posypać solą i pieprzem. Po kilka fasolek zawijać w szynce i układać na blaszce do pieczenia. Posypać startym serem. Zapiekać 15 minut w temperaturze 190 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 13.07.2016 16:03
Pyszności;))
berys18 13.07.2016 14:33
smaczna kolacja
Ifa 13.07.2016 11:41
Fasolkę uwielbiam w każdej postaci :-)
Mniam 13.07.2016 11:14
Bardzo fajny pomysł na fasolkę :)
Maridka19 13.07.2016 09:58
Pyszna przekąska :)
gosia56 13.07.2016 09:24
moja ulubiona;)
Madzai 13.07.2016 08:51
Super przekąska !
ben-ka 13.07.2016 08:01
Taką bym zjadła.
Krzysztof15 13.07.2016 06:06
wyglada apetycznie
Anna169Hosz 12.07.2016 22:59
Fajna fasolka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak