Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w puchatym cieście serowym
Kroki postępowania
(Przed gotowaniem należy ją umyć i poodcinać końcówki.)
Dodać sól i starty parmezan.
Odsączyć na ręczniku papierowym i natychmiast podawać.
Lubicie fasolkę szparagową? A co powiecie na chrupiącą, serową przekąskę z fasolką w roli głównej? Z tym przepisem przygotujecie pyszne kąski w cieście z dodatkiem parmezanu. Koniecznie spróbujcie!
fasolka szparagowa | 200 gram |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 3/4 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
parmezan starty | 2-3 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/3 łyżeczki |
ocet | 1/2 łyżki |
sól do smaku |
mąka | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: