Składniki:
bazylia świeża | 1 doniczka |
orzechy nerkowca | 2 łyzki |
parmezan starty | 10 gram |
ząbek czosnku | 0,5 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
oliwa | 70 ml |
bazylia świeża | 1 doniczka |
orzechy nerkowca | 2 łyzki |
parmezan starty | 10 gram |
ząbek czosnku | 0,5 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
oliwa | 70 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: