Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z serem w panierce z borowików, cebulki i amarantusa
Kroki postępowania
Borowiki mielimy na drobny pył. Cebulkę blendujemy na sypko. Wszystko mieszamy z bułką tartą i amarantusem.
filet z kurczaka | 500 g |
ser żółty | 150 g |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
borowiki suszone | 15 g |
Cebulka smażona Prymat | 0,5 szklanki |
amarantus ekspandowany | 0,5 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
papryka mielona | wędzona 0,5 łyżeczki |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: