Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z letnim twarożkiem
Kroki postępowania
Na każdym naleśniku rozsmarować farsz , założyć trzy boki naleśnika na siebie a następnie zwinąć w rulon.
mąka pszenna | 300 g |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 1 szklanka |
sól | 1 szczypta |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
twaróg półtłusty | 500 g |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sałata masłowa | 1/2 główki |
rzodkiewki | 1 pęczek |
szczypior | 1 pęczek |
sól i pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: