Składniki:
mleko 2% | 3 szklanki |
woda | 1 szklanka |
jajko | 3 szt |
mąka | 3 szklanki |
szpinak | 450 g |
twaróg półtłusty | 400 g |
ząbek czosnku | 4 szt |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sos czosnkowy |
mleko 2% | 3 szklanki |
woda | 1 szklanka |
jajko | 3 szt |
mąka | 3 szklanki |
szpinak | 450 g |
twaróg półtłusty | 400 g |
ząbek czosnku | 4 szt |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sos czosnkowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: