Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z warzywami
Kroki postępowania
Danie ma być kremowe.
Potrawę zestawiamy z ognia, rozkładamy na talerze, podajemy.
Życzę smacznego!
ryż do risotto | 30 dag |
bób | 1 szklanka |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 3 łyżki |
por | kawałek |
wino białe wytrawne | 150 ml |
bulion warzywny | 1 litr lub więcej |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 100 g |
ser cheddar | 100 g |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: