Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z serem feta

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 3 szt
ser feta 1/2 opakowania
majonez 1 łyżka
Szczypiorek cienki 1 pęczek
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z serem feta

Ugotowane na twardo jajka utłuc tłuczkiem do ziemniaków. Dodać rozgnieciony widelcem ser feta. Dodać majonez oraz posiekany szczypiorek. Przyprawić do smaku pieprzem, wymieszać. Przed podaniem wstawić do lodówki. Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 17.05.2016 20:32
Dobra pasta jajeczna , lubię.
krokus 17.05.2016 19:28
dobra pasta na kanapki , pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak