Przepis i sposób przygotowania na: Kokosanka dla dorosłych
Kroki postępowania
Prażone wiórka: Masło rozpuścić w misce z cukrem pudrem, wsypać wiórka, mieszając cały czas uprażyć na złocisto-uważać bo wiórka mają tendencję do przypalania.
krakersy | 25 dag |
mleko | 1/2 litra |
żółtko jajek | 2 sztuki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
budyń śmietankowy | 1 sztuka |
cukier waniliowy | 16 g |
masło | 25 dag |
cukier | 1/2 szklanki |
likier kokosowy | 100 ml |
wiórki kokosowe | 15 dag |
wiórki kokosowe | 10 dag |
masło | 1 łyżka |
cukier puder | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: