Przepis i sposób przygotowania na: Tort Kokosowo - Śmietankowy
Kroki postępowania
( Biszkopt spokojnie możemy przekroić na 3 blaty ).
jajko | 6 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
śmietana kremówka | 660 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
śmietan fix | 2 opakowania |
białko | 5 sztuk |
cukier | 5 łyżek |
mąka ziemniaczana | 1 płaska łyżka |
ocet | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | 100 g |
polewa czekoladowa | 1 sztuka |
dżem truskawkowy | 255 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: