Składniki:
mięso
udka indycze | 5 sztuk |
curry | 2 łyżki |
ocet winny | 1 kieliszek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
warzywa
cebula | 2 sztuki |
marchew | 5 sztuki |
por | 1 sztuki |
seler | 1/2 sztuki |
rodzynki | 200 gram |
udka indycze | 5 sztuk |
curry | 2 łyżki |
ocet winny | 1 kieliszek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
cebula | 2 sztuki |
marchew | 5 sztuki |
por | 1 sztuki |
seler | 1/2 sztuki |
rodzynki | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: