Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z kaszy jaglanej i jajek

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza jaglana 200 g
jajko 7 szt
koper świeży 1 pęczek
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z kaszy jaglanej i jajek

Kaszę jaglaną przygotować według przepisu na opakowaniu, 6 jajek ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę, koperek posiekać. Kaszę wymieszać z jajkami i koperkiem. Dodać jedno surowe jajko oraz sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać. Z masy formować kotlety i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 11.05.2016 22:26
Fajny przepis;))
Urszula Świeca 11.05.2016 21:49
Pyszne kotlety.))
benka 11.05.2016 18:27
Ciekawa propozycja na bezmięsny obiad :)
Róża1 11.05.2016 16:15
Super jarskie kotleciki :-)
Ewelina1991 11.05.2016 14:15
fajne kotleciki
Justi2401 11.05.2016 14:05
Pyszne na piątkowy obiad :)
ilka01 11.05.2016 13:57
pysznie i zdrowo :)
Czyki 11.05.2016 13:34
ale pysznie się prezentują:)
krokus 11.05.2016 12:42
Fajne kotleciki , smacznei wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak