Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane wędzonym morszczukiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 sztuk
filet z morszczuka 150 g (wędzony)
majonez 2-3 łyżki
sól i pieprz do smaku
oregano świeże do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane wędzonym morszczukiem

1. Jajka obieramy, przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka i wrzucamy je do miski. Dodajemy obranego z ości morszczuka i blendujemy na gładką masę.

2. Dodajemy majonez, dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, jeszcze raz mieszamy. Farszem napełniamy miejsca po żółtkach. Dekorujemy świeżym oregano. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 10.05.2016 09:52
same pyszności do zjedzenia
krokus 09.05.2016 21:45
Takich jeszcze nie jadłam, muszą być pyszne
halina17 09.05.2016 20:34
Lubię faszerowane jajka.
Janina 09.05.2016 20:22
Super przekąska;))
adelajda 09.05.2016 19:26
Pyszny farsz :)
Futka 09.05.2016 18:58
Świetne połączenie - pychpty! :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak