Przepis i sposób przygotowania na: Jaglane brownie z jabłkami
Kroki postępowania
Brownie wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy je około 35- 40 minut w 180°C. Gotowe studzimy. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.
kasza jaglana | 2 szklanki ugotowanej na sypko |
olej rzepakowy | 0,5 szklanki |
czekolada gorzka | 1 sztuka |
kakao | 3 łyżki |
mąka | 220 gram |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
jajko | 3 sztuki |
cukier kryształ | 0,5 szklanki |
cukier trzcinowy | 1/4 szklanki |
mleko | 0,5 szklanki |
jabłka | 2-3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: