Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczana tarta z mięsem, papryką i pomidorami
Kroki postępowania
Podajemy oprószając posiekanym szczypiorkiem.
ziemniaki ugotowane | 600 g |
masło | 2 łyżki |
mąka | 4-5 łyżki |
mięso mielone | 350 g |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
masło | 1 łyżka |
oliwa | |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
oregano |
ser żółty | 150 g |
szczypiorek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: