Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Roladki z pstrąga w sosie porowym, odc. 28
Kroki postępowania
Pamiętajcie, że przed podaniem z roladek usuwamy wykałaczki.
filety z pstrąga | 3 filety |
boczek wędzony | 6 plastrów |
kapary całe Smak | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | |
rodzynki | 2 łyżki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Natka pietruszki suszona Prymat | |
masło | 3 łyżeczki |
olej rzepakowy |
por | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
wino białe wytrawne | 50 ml |
śmietana 30% | 100 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: