Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki z płatkami jaglanymi i jagodami goji
Kroki postępowania
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i zatopić w niej jeden brzeg batonika. Odstawić do zastygnięcia. Smacznego :)
daktyle | bez pestek 100 g |
wrzątek | 1/2 szkl |
płatki jaglane | 1/2 szkl |
jagody goji | 1/2 szkl |
otręby owsiane | 1/2 szkl |
ziarna sezamu | 1/4 szkl |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
siemię lniane | mielone 1 łyżeczka |
czekolada mleczna | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: