Przepis i sposób przygotowania na: Mini calzone z warzywami
Kroki postępowania
Przekładamy je ponownie do miski, oprószamy mąką i przykrywamy ściereczką. Odstawiamy na 1,5 godziny do wyrośnięcia.
mąka | 500 g |
woda letnia | 250 ml |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
drożdże | 10 g |
przecier pomidorowy | 1 mały słoik |
ser żółty | 250 g |
kukurydza konserwowa | 1 szt |
pieczarki | 300 g |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: