Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z grilla marynowany

2.0
(6)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 2 szt
sól 2 łyżki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1.2 opakowania
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
ziele angielskie 3 szt
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla marynowany

Ryby patroszymy i myjemy.
Do szklanego naczynia dajemy wszystkie przyprawy, wodę, tak by przykrywała ryby i je zanurzamy najlepiej na 24h. Taka ryba jest cała przesiąknięta smakami i gotowa do pieczenia/ grillowania.

Osuszamy, przekładamy na ruszt i grillujemy po 10 min z każdej strony, ale to też zależy od wielkości ryb.

Podajemy z sałatką i grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edith85 07.07.2016 10:12
Ale smakowicie wygląda
berys18 10.06.2016 09:42
cudnie wygląda
Janina 04.04.2016 22:14
Świeetna rybka;))
Renataj 04.04.2016 18:27
Bardzo apetycznie wygląda:)
Małgorzata Pin 04.04.2016 14:27
Znakomita rybka.
Ela427 04.04.2016 11:20
pyszna rybka
Grazyna0211 04.04.2016 10:04
doskonała ryba
Damiano
Damiano 04.04.2016 08:48
ekstra rybka
Krzysztof15 04.04.2016 07:36
bardzo lubię
Łukasz15 03.04.2016 23:04
Mniam, ale pysznie wygląda
sezamek 03.04.2016 22:36
Bardzo smaczna rybka :)
Kolorowa 03.04.2016 22:06
fajny przepis ;)
Katarzyna59 03.04.2016 21:59
wygląda mega apetycznie
Iwusia 03.04.2016 21:46
jaka piękna i smakowita rybka :)
IKrakowianka 03.04.2016 21:08
uwielbiam taką rybkę
Czyki 03.04.2016 20:57
Ależ narobiłaś ochoty tym pysznym daniem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak