Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ze szpinakiem i serem feta.
Kroki postępowania
Na patelni roztapiamy masło. Na talerze nakładamy porcje pierogów i polewamy stopionym masłem. Podajemy.
szpinak mrożony | 25 dag |
czosnek | 3 ząbki |
ser feta | 10 dag |
olej rzepakowy | do smażenia |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
przyprawa Tikka Masala | według uznania |
mąka pszenna | 2 szklanki |
sól | pół łyżeczki |
woda ciepła | około 1 szklanka |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
masło | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
sól | do gotowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: