Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 2 szt.
tuńczyk kawałki w oleju 0,5 puszki
ogórek kiszony 1 szt.
jajko 1 szt.
cebula czerwona 0,5 szt.
sałata lodowa 4 liście
masło lub margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z tuńczykiem

Jajko ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić w plasterki. Ogórka pokroić w plasterki, cebulę w drobną kostkę. Bułki przekroić posmarować masłem lub margaryną, położyć po 2 liście sałaty lodowej, następnie rozdrobnić tuńczyka na sałatę, na tuńczyka położyć plasterki jajka i ogórka, wszystko posypać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 29.02.2016 21:35
bardzo dobra kanapka
dom-agi 29.02.2016 18:46
Bardzo apetyczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak