Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka z tuńczykiem
Kroki postępowania
Tuńczyka i kukurydzę odsączyć z zalewy.
Paprykę i ogórki pokroić w małą kostkę.
Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę.
tuńczyk w sosie własnym | 370 g |
papryka czerwona | 1 szt |
kukurydza w puszce | 1 |
kasza jęczmienna perłowa | 100 g |
ogórek kiszony | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
jajko | 5 szt |
szczypiorek | 4 łyzki |
majonez | 4 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: