Składniki:
ciasto francuskie | 1 szt |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 szt |
szynka konserwowa | 4 plasterki |
ser żółty | 250 g |
jajko | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
ketchup pikantny | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
bazylia | |
oregano |
ciasto francuskie | 1 szt |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 szt |
szynka konserwowa | 4 plasterki |
ser żółty | 250 g |
jajko | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
ketchup pikantny | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
bazylia | |
oregano |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: