Składniki:
filet z indyka | 1/2 kg |
wątróbka drobiowa | 150 gram |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula biała | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
filet z indyka | 1/2 kg |
wątróbka drobiowa | 150 gram |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula biała | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: