Przepis i sposób przygotowania na: malinowa pokusa
Kroki postępowania
1/2 białej masy
1/2 masy z galaretką
dwa rzędy malin,
druga połowa masy białej
drugą połową masy cz galaretką
schłodzić
śmietana 30% | 0,7 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
galaretka | malinowa 2 sztuki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
maliny świeże | 1/2 kg |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
sok z cytryny | 4 łyżki |
mleko 3,2% | 1/4 szklanki |
poziomki | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: