Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
Cebulę kroimy w drobną kostkę. Jabłko obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wymieszać razem z kapustą i cebulą. Doprawić do smaku cukrem, pieprzem i octem.
kapusta czerwona | 1 główka |
cebula | 1 |
jabłko | 1 |
sól i pieprz | |
ziele angielskie | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | |
ocet | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: