Składniki:
Spód tarty
mąka pszenna | 1 i 3\4 szklanki |
cukier | 2 łyzki |
sól | 1 szczypta |
woda | 3 łyżki |
masło | 0,5 kostki |
Nadzienie
jabłka | 4-5 sztuk |
cukier | 5-6 łyżek |
cynamon Prymat | 0,5 łyżeczki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 2 łyzki |
mąka pszenna | 1 i 3\4 szklanki |
cukier | 2 łyzki |
sól | 1 szczypta |
woda | 3 łyżki |
masło | 0,5 kostki |
jabłka | 4-5 sztuk |
cukier | 5-6 łyżek |
cynamon Prymat | 0,5 łyżeczki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 2 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: