Przepis i sposób przygotowania na: Śmietanowiec serowy na biszkoptach z galaretką
Kroki postępowania
Na dno blaszki wyłożyć biszkopty ,skropić sokiem z cytryny.
Na wierzch ponownie ułożyć biszkopty , skropić sokiem z cytryny.
biszkopty podłużne | 400 g , deserowe |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
śmietana kremówka | 600 ml , 36% |
serek homogenizowany waniliowy | 400 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
wrzątek | 1/2 szklanki |
galaretka truskawkowa | 2 opaowania |
wrzątek | 700 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: