Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 1 ząbek |
tłuszcz do smażenia | |
natka pietruszki | kilka gałązek |
śmietana 18 proc | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 1 ząbek |
tłuszcz do smażenia | |
natka pietruszki | kilka gałązek |
śmietana 18 proc | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: