Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z buraków według Gosi
Kroki postępowania
Jabłka myjemy wydrążamy środek nie obieramy ze skórki tylko kroimy
Pod koniec gotowania doprawiamy .
Przed podaniem dodajemy śmietanę .
POLECAM!!!!!
bulion drobiowy | 2 litry |
buraki czerwone | 4-5 szt |
ziemniaki | 5-6 szt |
cebula biała | 1 szt |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
jabłka | 2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
sok z cytryny | |
cukier | |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
śmietana gęsta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: