Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruche babeczki z musem łososiowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

babeczki kruche 18 szt
łosoś wędzony plastry 150 g
serek kremowy 270 g
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
sól do smaku

Porada

Użyłam łososia marynowanego z koperkiem, ale oczywiście można dodać trochę świeżego kopru. Musu wystarczy na 18 mini-babeczek.

Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki z musem łososiowym

Łososia rwiemy na mniejsze kawałki, mieszamy z serkiem i blendujemy na gładką masę. Doprawiamy pieprzem cytrynowym i odrobiną soli, dokładnie mieszamy. Przekładamy do rękawa cukierniczego i wyciskamy na babeczki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mama niejadka 06.01.2016 21:19
Pyszne babeczki
agnieszka214 06.01.2016 20:59
Wspaniała przekaska
Malinka 06.01.2016 19:55
Na słono babeczki to świetny pomysł!
Grazyna0211 06.01.2016 19:20
smaczna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak