Przepis i sposób przygotowania na: Karczek z piekarnika z papryką wędzoną
Kroki postępowania
Mięso mozna parę razy odwrócić.
Po wyłączeniu piekarnika mięso zostawiam w nim az wystygnie.
POLECAM!!!!
karkówka | 2 kg |
olej | 4-5 łyżki |
oregano | 2-3 łyżeczki |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 1-2 łyżeczki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | |
musztarda | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: