Przepis i sposób przygotowania na: Penne zapiekane z tuńczykiem i warzywami
Kroki postępowania
Smacznego :)
cebula | 1 szt |
por | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
makaron penne | 150-200 gram |
pieczarki | 150 gram |
masło | 1-2 łyżki |
śmietana 30% | 200 gram |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 150-200 gram |
oliwa | |
parmezan | |
koperek | 1 pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: