Przepis i sposób przygotowania na: Rolady z pieczarkami w sosie musztardowym
Kroki postępowania
Roladki można z powrotem dodać do sosu aby były ciepłe.
szynka wieprzowa | 2 plastry każdy po 150 gram |
pieczarki | 150 gram |
cebula | 1 sztuka |
musztarda | 3 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
masło | 2 łyżki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kostka rosołowa | lub 2 szklanki bulionu |
mąka pszenna | 20 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: