Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcy gulasz na piwie z salami
Kroki postępowania
Na koniec całość zabielamy, dodajemy majeranek i zagotowujemy.
Gotowe.
cebula | 3 sztuki |
cielęcina | 700 gram |
salami | 150 gram |
czosnek | 3 ząbki |
piwo ciemne | 200 ml |
kostka mięsna | do mięs pieczonych |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | świeżo mielona |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
śmietana | 1-2 łyżki do zabielenia |
koperek | do podania |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: