Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowo-razowe tartaletki z awokado
Kroki postępowania
Całość dekorujemy wiórkami z białej czekolady i listami bazylii. Babeczki umieszczamy w lodówce, by nadzienie delikatnie stężało. Gotowe.
mąka razowa | 300 gram |
masło | 200 gram |
cukier puder | 80 gram |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
sól | szczypta |
awokado | 3 owoce |
kakao | 4-5 łyżek |
miód płynny | 3-4 łyżki |
mleko w proszku | 1-2 łyżki do zagęszczenia |
biała czekolada | do dekoracji |
bazylia świeża | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: