Składniki:
łopatka wieprzowa | 400 g (pieczona) |
boczniaki | 200 g |
cebula | 1 szt |
masło klarowane | 1 łyżeczka |
bulion wołowy | 500 ml |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
Owoc jałowca cały Prymat | 2 szt |
majeranek | 1 świeży |
sól i pieprz |
łopatka wieprzowa | 400 g (pieczona) |
boczniaki | 200 g |
cebula | 1 szt |
masło klarowane | 1 łyżeczka |
bulion wołowy | 500 ml |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
Owoc jałowca cały Prymat | 2 szt |
majeranek | 1 świeży |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: