Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawa Wigilijna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza pęczak 25 dag
kapusta kiszona 1/2 kg
grzyby suszone 5 szt
cebula biała 1 szt
Majeranek suszony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawa Wigilijna

Wykonanie:
Pęczak ugotować według opisu na opakowaniu. Oddzielnie ugotować kapustę z grzybami i pokrojoną cebulą. Następnie ugotowaną kapustę odcedzić, połączyć z kaszą, przyprawić do smaku solą i majerankiem i jeszcze chwilę poddusić na małym ogniu i potrawa gotowa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 08.12.2015 20:16
dobre : )
Marta1986 08.12.2015 20:01
smacznie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak