Przepis i sposób przygotowania na: Puree marchewkowo - ziemniaczane z jajkiem i jarmużem
Kroki postępowania
Podawać z puree marchewkowo -ziemniaczanym i dowolną sałatką.
marchewka | 300 g |
ziemniaki | 500 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/4 łyzeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/4 łyżeczki |
jajko | 2 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżezcki |
cebula czerwona | 1 szt |
ząbek czosnku | 1-2 szt |
masło klarowane | 2 łyżki |
jarmuż | 2 listki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: