Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne z dorsza
2 srednie marchewki
kawałek korzenia pietruszki
2 zabki czosnku
2 jajka
1 bułka
mleko do namoczenia bułki
sól , pieprz
oraz:
1 jajko do panierki,
maka
olej do smażenia
filet z dorsza | 2 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | kawałek korzenia |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
bułka czerstwa | |
mleko 2% | do namoczenia bułki |
sól do smaku | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
mąka | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: