Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z jarmużem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1/2 sztuki
jarmuż 3 liście
jajko 3 sztuki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z jarmużem

Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło. Jarmuż umyć, oddzielić twarde części liści. Pokroić na małe kawałki. Cebulę zeszklić na maśle, dodać jarmuż - podsmażyć kilka minut. Następnie dodać rozkłócone jajka. Smażyć ciągle mieszając aż do momentu aż jajko się zetnie. Dodać przyprawy. podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Damiano
Damiano 26.10.2015 08:09
pyszna jajecznica
jagoda5913 26.10.2015 00:31
pyszna jajecznica z jarmużem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak