Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pomidory

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 sztuki
twaróg 150 gram
śmietana 1 łyżka
szczypiorek
pomidor
Czarnuszka nasiona Prymat
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pomidory


Twaróg wymieszać ze śmietaną. Dodać posiekany szczypiorek, czarnuszkę i sól.
Jednego pomidora sparzyć, obrać ze skórki, odrzucić środek z nasionami i pokroić w kostkę. Dodać do sera i wymieszać.
Pomidory umyć, odciąć czapeczki ( można ozdobnie) i wydrążyć środki z nasionami. W puste miejsce włożyć nadzienie i przykryć odciętą częścią pomidora.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Benita 23.10.2015 14:54
mmm..uwielbiam
mileneczka5 23.10.2015 10:56
pomysłowe i smaczne:)
Monika-twin 23.10.2015 10:50
ALE SUPER POMIDORKI.
Wacław 23.10.2015 10:13
śniadanie na 5 ! :-)
bertpvd 23.10.2015 09:45
piękne podane !
Jumper123 23.10.2015 09:29
wyglądają przepysznie
Krzysztof15 23.10.2015 09:27
wygladaja apetycznie
MałaMi89 22.10.2015 23:03
Mała przekąska a cieszy oko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak