Przepis i sposób przygotowania na: Zasmażany kapuśniak z żeberkami
Kroki postępowania
Dodać do zupy. Zagotować.
żeberka wieprzowe | 80 dkg |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 4 sztuki |
kostka rosołowa | 2 sztuki |
ziemniaki | 8 sztuk |
kiełbasa śląska | 40 dkg |
cebula | 2 sztuki |
oliwa | 1 łyżka |
smalec | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: