Przepis i sposób przygotowania na: Frittata z pomidorami i szpinakiem
Kroki postępowania
W misce do 6 jajek dodaję pieprz i sól, roztrzepuję i zalewam nimi usmażony szpinak na patelni.
szpinak świeży | 2 garści |
pomidory | 3 szt. |
jajko | 6 szt. |
czosnek ząbki | 2 szt. |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
oregano | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
mozzarella w kulce | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: