Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska pół sztuki
kukurydza w puszce pół puszki
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 sztuka

Porada

Można zrobić większą porcję: cała kapusta i cała puszka kukurydzy.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy.

1. Kapustę pekińską drobno kroimy. Kukurydzę dokładnie osączamy na sitku z zalewy.
2. Następnie ulubiony sos sałatkowy przygotowujemy według przepisu podanego na opakowaniu.
3. Do kapusty pokrojonej kapusty dajemy odsączoną kukurydzę i sos sałatkowy, następnie dokładnie mieszamy.
4. Sałatkę odstawiamy na około 15 minut żeby składniki przegryzły się. Po tym czasie podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 18.10.2015 08:20
Dziękuję:)
2milutka 17.10.2015 12:11
Pyszna suróweczka :)
Babeczka35 17.10.2015 07:24
Dziękuję:)
norweska20 17.10.2015 01:01
szybko i smacznie
Wafelek2601 16.10.2015 22:56
Smaczna ta surówka
Bernadeta1 16.10.2015 22:19
smaczny dodatek do obiadu
gusia1000 16.10.2015 22:11
Dobra taka.
Grazyna0211 16.10.2015 20:48
smaczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak