Składniki:
pasta curry | 2 łyżki, czerwoenj |
pomidory bez skóry | 400 gram(mogą być z puszki) |
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
cebula | 1 sztuka duża |
ząbki czosnku | 2 szt |
mleko kokosowe | 150 ml |
masło klarowane | 2 łyżki |
pasta curry | 2 łyżki, czerwoenj |
pomidory bez skóry | 400 gram(mogą być z puszki) |
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
cebula | 1 sztuka duża |
ząbki czosnku | 2 szt |
mleko kokosowe | 150 ml |
masło klarowane | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: