Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szparagowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion drobiowy 1 litr
ziemniaki 4 sztuki
marchew 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
fasolka szparagowa 20 dkg
seler 1/8 sztuki
kostka rosołowa 1 sztuka
Kucharek przyprawa do potraw
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szparagowa

Bulion zagotować. Dodać kostkę rosołową oraz pokrojone w kostkę marchew, pietruszkę i seler. Gotować pod przykryciem. Po 20 minutach dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną na kawałki fasolkę szparagową. Gotować do miękkości. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak