Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie ziołowe

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 3 filety
cebula 2 szt
Sól ziołowa jodowana Prymat 1/2 łyżeczki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczk
pomidory suszone w zalewie 3 szt
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie ziołowe

Cebulę pokroić w piórka, wrzucić na patelnię, dodać przyprawy, pokrojone pomidory i podlać olejem z pomidorów. Zeszklić i wystudzić. Śledzie pokroić, przykryć cebulą, w razie potrzeby zalać olejem. Przykryć i wstawić do lodówki do następnego dnia. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak