Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki z cebulą i koperkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
cebula 4 szt
koper 0,5 pęczka
masło 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki z cebulą i koperkiem

Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie.Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na złoto na maśle,koperek posiekać.Odcedzić ziemniaki wyłożyć na talerz dodać cebulę z tłuszczem i posypać koperkiem .Podawać z zimnym kefirem lub maślanką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 19.08.2013 07:49
bardzo apetyxczne
misia53 14.03.2013 23:56
takie młode ziemniaczki to bym same jadła
IZABELA29 18.02.2013 08:54
zjadłabym takie ...
ben-ka 17.02.2013 15:24
pachnące ziemniaczki...super!
Krystyna32 15.06.2012 12:46
smakowite
barbara11561 31.05.2011 06:45
Super:)
Tika4444 05.04.2011 07:22
mniamuśne
kuklik 10.03.2011 16:12
zjadło by się
kuklik 10.03.2011 16:12
zjadło by się
matii6 08.11.2010 10:16
do tego kefir i jest pycha,,
Katarzyna156 14.10.2010 20:08
smaczne,uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak