Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 4 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 4 łyżki
chrzan 1 łyżka
natka pietruszki 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka obrać, przekroić wzdłuż. Wyjąć żółtka i dokładnie utrzeć z majonezem, rozdrobnionym i odsączonym tuńczykiem, chrzanem i posiekaną natką pietruszki. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki białek wypełnić masą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 25.08.2015 10:06
Takich jajek faszerowanych jeszcze nie jadłam...
halina17 12.08.2015 17:53
Dobre jajka faszerowane.
aginaa 12.08.2015 15:57
tez robie podobne
Monika-twin 12.08.2015 11:08
FAJNE JAJKA.
bertpvd 12.08.2015 10:25
ale to musi być pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak